Angeltur In Solitude 13/3

Efter en intensiv jobbvecka kändes det helrätt att bege sig ut på isen "mol allena" och bara vara sig själv för en stund. Hämtade mört i sumpen och blev glatt överraskad av hur krya de var efter att ha stått där 3-4 veckor utan att för den skull tagit skada!
Isen var minst sagt besvärlig då den nu består av flera olika lager: skare, snö, is,vatten, is....görmeckigt att få till "musse-pigg-hål" då korta yxan liksom inte kommer åt så bra....önskar mig en isbill men de är svåra att få fatt på till rimligt pris. Utbud/efterfrågan innebär för denna säsong att de kostar 1199:- som billigast!! Ska försöka förmå kollegorna att tillverka en för materialkostnaden som ju lär vara en spottstyver...


Hursom....riktigt skönt att sitta där och dricka kaffe i vårsolen!!!
Hade inte räknat med något kanonfiske direkt så jag fick känna mig nöjd med de fyra fäll som alla inträffade mellan 10-11 på förmiddagen. Fick upp tre av dem...alla "size zero" men kul ändå!
Passade på att kolla mörtstugan som nu går lite på sparlåga. Har ett 25-tal där som kanske kommer till nytta på fredag då vi planerar att göra en fiskeutflykt med eleverna på skolan.
Häpp!

 


Kommentarer
Postat av: Antevanten

Hmmmm....snön smälte och det blev liksom mer sjö PÅ isen än under......inte ett enda fäll men trevlig utflykt med eleverna!!Häpp!

2010-03-21 @ 18:26:15
Postat av: Karin

Hmmm...lite skralt med uppdateringar här på bloggen!?

Fast jag gillar ditt stillebenfoto...perfekt skärpa och allt!:)



Hörrödu, vi saknar dig allt på jobbet!:(

2010-04-12 @ 21:40:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0