Angeltur In Solitude 13/3

Efter en intensiv jobbvecka kändes det helrätt att bege sig ut på isen "mol allena" och bara vara sig själv för en stund. Hämtade mört i sumpen och blev glatt överraskad av hur krya de var efter att ha stått där 3-4 veckor utan att för den skull tagit skada!
Isen var minst sagt besvärlig då den nu består av flera olika lager: skare, snö, is,vatten, is....görmeckigt att få till "musse-pigg-hål" då korta yxan liksom inte kommer åt så bra....önskar mig en isbill men de är svåra att få fatt på till rimligt pris. Utbud/efterfrågan innebär för denna säsong att de kostar 1199:- som billigast!! Ska försöka förmå kollegorna att tillverka en för materialkostnaden som ju lär vara en spottstyver...


Hursom....riktigt skönt att sitta där och dricka kaffe i vårsolen!!!
Hade inte räknat med något kanonfiske direkt så jag fick känna mig nöjd med de fyra fäll som alla inträffade mellan 10-11 på förmiddagen. Fick upp tre av dem...alla "size zero" men kul ändå!
Passade på att kolla mörtstugan som nu går lite på sparlåga. Har ett 25-tal där som kanske kommer till nytta på fredag då vi planerar att göra en fiskeutflykt med eleverna på skolan.
Häpp!

 


Nätfiske en allt vanligare sysselsättning!

Jahapp...nu har man hamnat i bloggträsket också....inspirerad av andra fisketeam som vill kommunicera sitt fiske med andra. Dessvärre anar jag att mitt fiske sedan pappablivandet för snart 6 år sedan allt mer blir till nätfiske (i synnerhet sedan lillflickan kom för 2 år sedan!). Brukar säga att jag bidar min tid! Efter avslutad angeltur idag sade min fiskebuddie att man kan hävda sin rätt då barnen blivit lite störr och klarar sig själva med egna intressen......dock är hans 9 och 12 år......JAG BIDAR MIN TID!!!!
F.ö. hade vi ett riktigt uselt fiske idag! Strålande sol men inte ett enda fäll!!!!
Häpp!
Antevanten Team Kolmårdstroll

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0