Vårdraget Norra Vättern 20-22/5

Ojojoj........årets upplaga av Spektaklet med stort S blev levde verkligen upp till förväntningarna (som ändå var högt ställda)!!! Givet går en stor eloge till arrangören Bäckman men också till alla som var med och hade siktet inställt på att ha roligt....för det hade vi! Väldigt grabbigt och tramsigt emellanåt men "hujedamej" vad vi fick skratta! Hoppas övriga campare på Husabergs Camping också uppskattar skämt under bältet och WASP på hög volym.....vi får ursäkta oss med att vi firade av Rydberg som nyss fyllt 40 och Christian som fyllde på plats. GRATTIS!
Passande nog blev det Rydberg som tog ytterligare en inteckning i vandringspriset. Gäddan fick han i första bukten redan på förmiddagen då vi började fisket vid 10-tiden. Givet föll fisken för "den gröne Bombern" som fiskades i glesvassen där vinden låg på från syd. 5,4 kilo grundade också för team Kolmårdstrolls seger i lagtävlan då poängen räknats samman at the end of the day. 4 fiskar vägdes och returnerades i vår båt....skralt fiske även i övriga båtar men jäklar vilken potential dessa vatten har! Mycket trevlig skärgård med klart vatten och heta vassar kring Tikanäs. Hit vill jag återkomma för att drilla storstyggve!
 
Arrangören redogör för resultaten och konstaterar att bottenappet tillfaller.....sitt eget team! Rydberg tog även dagens näst största: 3,7 kilo utlekt vätterngädda!

Micke, Christian och Jonte plockade lite fisk men levde inte riktigt upp till sin 6-plats på SM. Tror iofs att de lever gott på det....länge. Bäckman och Jerker kallade in expertis i form av Ingemar som bla har en 15 kilos gädda och en 11 kilos gös på sitt samvete vilket ju kan skrämma upp den mest förhärdade motspelare....men...inte hjälpte det! Denna gång en barmhärtighetsseger till de med sämst meritlista. Gott mos!! Blir svårt att bräcka detta arrangemang till Höstdraget men jag tror iaf vi ska hitta ett bättre matställe!
Häpp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0