Höstfiskepremiär

Äntligen, äntligen! Var inställd på att det skulle bli ett sent höstfiske....typ senare delen av oktober:-( Så messade Jonas från brödrateamet Spöknäckarna sen lördagkväll och vips hade man ett förmiddagsfiske att se fram emot inför söndagen!!! Han hade en hållhake på sin kära hälft och undertecknad såg till att kvickt göra helgstädningen för att skapa tid till söndagen.

Hämtades upp vid 6:30 och åkte till Jonas båt som ligger i vattnet 20 minuter hemifrån. I med grejorna och iväg mot favoritvassarna. Perfekt blåst och perfekt himmel tänkte vi skulle gynna oss......men....nja....fisket va inte på topp även om vi faktiskt lyckades få ett par gäddor (jag 1 Jonas 3). Ingen vägde över 3 vilket blir intressant om man beaktar resultatet i Team K-holm som vi träffade ute på det blå....de fick 12 gäddisar.....ingen vägde över 3!!! Efter en trevlig förmiddag avslutade vi till lunch och kom hem i tid till familjelivet.....laddade med ny energi!!
Häpp!
  


Kommentarer
Postat av: Antevanten

Blev en spontantur i härlot krispigt höstväder lördag 16 oktober mellan 15:00 och 18:00 då det blev kväller. Drog till Norrviken där vinden la på en favvovass...inte mycket till huggsexa men så precis sista halvtimmen innan jaktljuset försvann kom en huggperiod med. 6 olika påslag varav ett skedde precis intill båten (ögonmätt till cirkus 6 kilo)...mycket. Försiktiga hugg som inte direkt klaffade med min snabba spinning....nästa g ska jag fiska i slow-motion!!! Häpp!

2010-10-17 @ 16:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0