JUBILEUMSDRAG 6:E NOVEMBER

10 år har förflutit sedan vårt lilla spektakel instiftades. Nu mer än någonsin fyller spektaklet sitt syfte: att förmå kompiskretsen att samla sig åtminstone 1ggr/halvår. Dessvärre finns alltid någon/några som får förhinder men det fina är ju att ett nytt tillfälle bjuds inom ett halvår!! Till vårdraget -11 åtar sig Bäckman att agera Amiral och leda armadan till fiskafänge i Vätterns vatten.....något att verkligen se fram emot!
Dagens fiske var väl sisådär......åtminstone i Team Kolmårdstroll som gick totalt tomme!!!Inte ett nafs hade vi vilket ju känns aningen dystert....beskyllde min teamkamrat för att han pratade sönder fisket men fick mig en tankeställare vid prisutdelningen då det tenderar vara JAG som är MGN (minsta gemensamma nämnare) vad gäller bottennappen!! Om detta stämmer kommer jag framöver få en stående inteckning i det nyinstiftade vandringspriset i form av en pyntad gummistövel med inskription.....härligt!!
Vinnande team Wester sopade ihop 5 fisk med topp på en 5-kilosfisk. Grattis!
Spöknäckarna drog 6 fisk med en knapp 4-kilosfisk i topp.
Team Södermanland (?) började bra med en 4,5 i andra kastet och avslutade med dagens feting (6,9kg) en liten stund innan slutsignal. Grattis Christian till en inskription som står sig väl i detta sammanhang!!!!

Team Södermanland närmar sig ett lunchstopp. I bakgrunden "vassrännan" där dagens feting drillades...även ett par följen noterades. Ett fiskehak förknippat med många stories....

F.ö sken solen mot oss och det blev en skön dag i guds fria natur!! Gjorde ett lunchstopp på Eknön där vi tidigare gjort strandhugg i svunnen tid......med facit i hand kunde Bäckman och jag lika gärna gosat ned oss i lövprasslet och lunchvilat....kanske hade man då orkat med inplanerad pubrunda på kvällen....nu fick det istället bli "online-pizza" levererad till porten....smidigt, slött och precis vad vi behövde efter traditionsenligt eftersnack i bastun.
Häpp!


Kommentarer
Postat av: Antevanten

SVORDOMAR och JÄMMER! Jonas och jag körde ett farsdagsfiske idag i Bråviken....perfekta förhållanden och flitigt fiskande på olika platser, med olika beten, i lovort/i lä, djupt/grunt, av/på, med/utan, över/under, hit/dit....ja typ alla varianter!!!!Inte ett livstecken!!Jo, förresten...en liten spigg hoppade till i Marbyviken strax innan avslut...suckar fortfarande...detta var spiken i kistan för denna gäddspinnsäsong. Framöver väntar H.Ö + roligt angelfiske från isen! Häpp!

2010-11-14 @ 23:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0